loader

O Nama

Svaki dan u Fabrici ukusa najviše pažnje obraćamo na stvarne ukuse, prave sastojke i prijatan odnos sa svakim od naših gostiju. Naš fokus i filozofija temelje se na smatranju da je pravi doživljaj pustiti da gosti izaberu samo ono što zaista žele!

Istorija

2015
15
Feb.

Posebnu ponudu čokoladnih proizvoda sastavili smo za hotele, restorane i kafiće koji žele da se svojom uslugom diferenciraju na tržištu, te smo pokrenuli HORECA segment distribucije aDORé asortimana u Crnoj Gori.

2014
1
Dec.

Mega marketi Voli, Maxi, Mercator, Bonela, Cogi Mar i Regal Impex postaju deo aDORé veleprodajne mreže. aDORé asortiman najkvalitetnijih čokoladnih proizvoda će vašu radnju učiniti prepoznatljivom i originalnom, a potrošači će vam biti zahvalni na mogućnosti da baš kod vas uživaju u pravoj čokoladi.

15
Okt.

Krećemo sa saradnjom u Crnoj Gori sa velikim domaćim i inostranim, prestižnim korporacijama, pružajući im usluge brendiranja pakovanja različitih veličina ispunjenih najsvežijim pralinama.

1
Sep.

U Fabriku pristižu neodoljive aDORé praline. Naša misija je bila da naše kupce upoznamo sa svim čarima prave dobre čokolade nasuprot industrijske i da istražujemo čudesne spojeve ukusa sa čokoladom.

15
Maj.

YOGO Fabrika Ukusa kreće sa svojim pogonima i počinje sa prodajom slatkih i nezaboravnih iskustava (frozen yogurt, macarons, cupcakes, mafins) i pružanjem vrhunske usluge u shopping mall-u Delta City u Podgorici.

Kada ostanemo bez reči, čokolada može reći mnogo.

Joan Bauer

Nema ničeg lepšeg od prijatelja, osim prijatelja sa čokoladom.

Linda Grayson

Ne možete kupiti sreću, ali možete kupiti slatkiše i to mu dođe na isto.

Anonymous