loader

DISTRIBUCIJA

Prva prava selekcija ručno rađenih čokoladnih pralina, čokoladnih tabli i ostalih proizvoda od čokolade u Crnoj Gori.

aDORé čokoladne praline, table i Cube kolekcija prisutne su u distibutivnim lancima u Crnoj Gori, kao što su najekskluzivniji mega marketi Voli, Maxi, Mercator, Bonela, Cogi Mar i Regal Impex.

Vaš maloprodajni objekat može postati deo aDORé maloprodajne mreže. Unapredite vašu ponudu i iznenadite vaše potrošače, ali i konkurenciju. aDORé asortiman najkvalitetnijih čokoladnih proizvoda će vašu radnju učiniti prepoznatljivom i originalnom, a potrošači će vam biti zahvalni na mogućnosti da baš kod vas uživaju u pravoj čokoladi.

Kontaktirajte nas kako bismo vam prezentovali ponudu namenjenu unapređenju vašeg poslovanja uz aDORé chocolat proizvode.

Cvećara HABITAT

Cvećara Habitat se bavi izradom cvetnih aranžmana za sve prilike. U svakodnevnoj ponudi, u mogućnosti je da pruži svojim klijentima široku paletu najekskluzivnijeg cveća uz adore praline i čokolade, kao savršen aranžman i poklon za vama drage osobe.

Cvetne i slatke aranžmane možete naručiti lično ili putem našeg telefona, a stižu vam dostavom na željenu adresu i to besplatno!